Poštovani klijenti,

Obaveštavamo Vas da će od 2. oktobra naše ekspoziture:
 
 

- Trg Nikole Pašića 32b, Niš

- Modene 1, Novi Sad

- Kalenićeva 2, Beograd
 

raditi dvokratno i to:

od ponedeljka do petka
od 10-13h i 14-18h
.
 

Subota je neradan dan.
 

Vaša ProCredit banka

Banka partner biznisa 

 
Mi znamo da je za uspeh Vašeg poslovnog poduhvata presudna Vaša inicijativa, zalaganje, poznavanje tržišta i spremnost da napravite pravi korak u pravom smeru. Isto tako, znamo i da Vam je podrška banke partnera značajan oslonac u tome. I zato smo tu za Vas.
 
Odgovornost i visok nivo profesionalnosti ProCredit banke prepoznaje velik broj malih i srednjih preduzeća i preduzetnika u Srbiji. Uz to ide i dokazana pouzdanost, dugogodišnje iskustvo i razumevanje specifičnosti poslovanja ovog sektora.
Sve to čini ProCredit banku bankom partnerom biznisa. 
 
Mi želimo da poznajemo svoje klijente i njihove jedinstvene potrebe za finansijskom podrškom. Zato, u ProCredit banci Vas očekuje stručnjak zadužen isključivo za saradnju sa Vama. Na taj način, dobićete posvećenog Savetnika koji je veoma dobro upoznat sa Vašim poslovanjem, potrebama i mogućnostima i koji Vam, zahvaljujući tome, u svakom momentu može ponuditi optimalno rešenje.
 

NOVO

Mobilno bankarstvo za biznis klijente - mobilna aplikacija mBiznis Bankar Vam omogućava da upravljate računom svoje firme bilo kada i bilo gde, 24/7! Pogledajte više o aplikaciji mBiznis Bankar.